SHOWKORPS WILHELMINA
 

Wil jij lid of vriend van Showkorps Wilhelmina worden?

 

Klik hier om ons informatieboekje te downloaden!
Klik hier om ons aanmeldformulier te downloaden!


Wij zoeken jou!!
Showkorps Wilhelmina mag zich gelukkig prijzen met een ambitieuze club mensen. Helaas horen wij ook andere verhalen van collega verenigingen, die helaas om verschillende redenen, niet meer kunnen optreden, op straat of tijdens taptoes. Het is een lastige tijd om een vereniging draaiende te houden.
Showkorps Wilhelmina bestaat momenteel uit een enthousiaste groep muzikanten met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar. Om ook in de toekomst te kunnen blijven doen waar we goed in zijn zoeken wij nieuwe leden.

Bespeel jij een instrument, of wil je dit graag leren?
Wij zoeken nog versterking in diverse secties. Vind jij het leuk mensen te vermaken en sta jij graag in de spotlights, wacht dan niet en kom eens een kijkje nemen op een repetitieavond in Dorpshuis De Bolderik in Sleeuwijk. Maak kennis met onze leden en ervaar de gezellige sfeer tijdens de repetities.

Heb je interesse, neem dan contact op via secretariaat@showkorps-wilhelmina.nl of kom op dinsdag of donderdagavond langs tijdens onze repetitieavond tussen 20.10-22.10 uur.

Vriend van Showkorps Wilhelmina
Als Vriend van Showkorps Wilhelmina kun je ons steunen door een vrijwillige bijdrage te geven. Hier krijg je uiteraard diverse dingen voor terug. Denk hierbij aan 2 keer per jaar een nieuwsbrief en persoonlijke uitnodigingen voor het Nieuwjaarsconcert en Taptoe Sleeuwijk. Daarnaast organiseren wij in juni of juli altijd speciaal voor onze vrienden het Vriendenconcert.

Wil jij ook Vriend worden van Showkorps Wilhelmina? Stuur dan een mail!

E-mailen
Map
Info
Instagram